UiTPAS Meetjesland

UiTPAS Meetjesland is:

een spaarkaart...

Met UiTPAS Meetjesland spaar je bij elke deelname aan vrijetijdsactiviteiten punten. Dat kan bij alle aangesloten organisatoren .

Spaar je punt door je kaart te scannen aan de zuil aan de kassa, op de avond van de voorstelling.

...én een voordeelkaart

Ruil je gespaarde punten in tegen mooie vrijetijdsvoordelen zoals kortingen, gratis drankjes of tickets ...

Zo kun je in CC De Herbakker in ruil voor 10 punten gratis naar de film, en krijg je voor 15 punten een cultuurbon van € 8 cadeau! Ruil je punten aan de balie, of bij het STIP in de bibliotheek. Je vindt alle voordelen op: www.uitpasmeetjesland.be/voordelen.

Voor wie?

 • Iedereen kan een UiTPAS Meetjesland kopen.
 • Iedereen kan punten sparen en omruilen.
 • Voor je UiTPAS Meetjesland betaal je eenmalig € 5.
 • Kinderen en jongeren tot 26 jaar betalen slechts € 2.

Die aankoopprijs haal je er zo uit: je krijgt immers een aantal voordelen die je onmiddellijk kan opnemen, de zogenaamde welkomstvoordelen. Zo kun je gratis of met een stevige korting deelnemen aan bepaalde vrijetijdsactiviteiten en dat zonder ook maar één punt gespaard te hebben! 

Heb je een beperkt inkomen?

Dan kun je een UiTPAS Meetjesland met kansentarief aanvragen! Daarmee spaar je niet alleen punten, maar geniet je ook van 75% korting. Voor een ticket dat je normaal € 10 kost, betaal je nu € 2,50.

Wil je weten of je in aanmerking komt voor een pas met kansentarief, surf dan naar www.uitpasmeetjesland.be/ kansentarief of spring binnen in het Sociaal Huis.

Je kan ook online tickets bestellen met je UiTPAS Meetjesland met kansentarief. Vóór je online je tickets bestelt, kom je naar het STIP of het Sociaal Huis. Op vertoon van je UiTPAS met kansentarief ontvang je een code die je zal gebruiken bij het online bestellen: door die code wordt automatisch het juiste tarief aangerekend. UiTPAShouders met kansentarief die vorig jaar al een code hebben aangevraagd, hoeven dit niet opnieuw aan te vragen. 

Verkooppunten in Eeklo

 • STIP/Bibliotheek, Molenstraat 36
 • Stadskantoor, Industrielaan 2
 • Sociaal Huis, Zuidmoerstraat 136
 • Stadhuis, Burgerzaken, Markt 34

Hoe gebruik je de UiTPAS in het cultuurcentrum?

 • Punten sparen doe je door op de avond van de voorstelling je kaart te scannen aan de zuil aan de kassa.
 • Voor het omruilen van je punten tegen een voordeel kun je terecht aan de balie op de avond zelf of bij het STIP (in de bibliotheek).
 • Je kan je puntensaldo online raadplegen op www.uitpasmeetjesland.be. Daar zie je ook tegen welke voordelen je je punten kan inruilen en bij welke organisatoren je terecht kan met je UiTPAS Meetjesland!
 • Houders van een UiTPAS met kansentarief kunnen hun tickets ook online bestellen en betalen. Vóór je online je tickets bestelt, kom je naar de ticketbalie of naar het Sociaal Huis. Op vertoon van je UiTPAS met kansentarief ontvang je een code die je zal gebruiken bij het online bestellen: door die code wordt automatisch het juiste tarief aangerekend. UiTPAShouders met kansentarief die vorig jaar al een code hebben aangevraagd, hoeven dit niet opnieuw aan te vragen.

Contact

Cultuurcentrum De Herbakker

Adres
Pastoor De Nevestraat 10 , 9900 Eeklo
Tel.
09 218 27 27
info@ccdeherbakker.be
Website
www.ccdeherbakker.be