Karen Willems - Terre Sol Solo - Terre Sol Four

Pop-uptheater CC De Herbakker
  • za 26 november 2022 van 20:30 tot 22:00
Dit is een UiTPAS activiteit.
Koop tickets
Drumster/percussioniste Karen Willems, muzikante uit het Meetjesland, speelde jarenlang vooral in dienst van anderen en was daarbij actief in de meest uiteenlopende genres. Je zag haar misschien aan het werk met Yuko, Zita Swoon Group, Jan Swerts, Arno of talloze andere projecten. Met ‘Inwolves’ verkende ze al een eigen wereld, maar recent ging ze nog sterker op zoek naar de essentie van haar praktijk via een langlopend project ‘Terre Sol’. Doorheen het project gaat Karen Willems op zoek naar zichzelf, naar haar persoonlijke beweegredenen om muziek te maken en te verbinden met anderen.

De avond start - net als het nieuwe album - met Karen Willems solo. In het tweede deel laat ze zich bijstaan door saxofonisten Vincent Brijs, Marc De Maeseneer en John Snauwaert. Het kwartet laat een breed en avontuurlijk geluid horen en verkent het terrein tussen knoestige jazz en potige rock.

met: Karen Willems (drums, percussie, zang), John Snauwaert (tenor-, sopraansax), Marc De Maeseneer (baritonsax), Vincent Brijs (baritonsax)

Dit concert is een samenwerking met muziekclub N9 en JazzLab.

Locatie: Pop-uptheater

Locatie

Pop-uptheater CC De Herbakker
Nijverheidskaai 7 , 9900 Eeklo

Prijs

  • Basistarief 14
  • -26 jaar 10,1
  • Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland 3,5

Reserveer

Organisatie

CultuurCentrum De Herbakker
Pastoor De Nevestraat 10 , 9900 Eeklo