Dena Vahdani - Warrior Princess

Pop-uptheater CC De Herbakker
  • za 6 mei 2023 van 20:30 tot 22:00
Dit is een UiTPAS activiteit.
Koop tickets

Eén been in Brussel, één been in Vlaanderen en haar hart in Iran. Dena is 100.000 watt positieve energie! Van Iraanse afkomst navigeert deze jonge vrouw tussen twee culturen, tussen Oost en West, met veel humor, zelfspot, tederheid en intelligentie.


Dena is een veelzijdige stand-up comedian en laureaat van  verschillende humorwedstrijden. Ze speelt haar show, maakt radio, komt op tv, schrijft podcasts, series en columns, en dat alles in meerdere talen. Vrijheid is haar drijfveer. Als Iraanse en lesbische vrouw maakt ze gebruik van het platform dat haar is gegeven om haar identiteit uit te dragen. Lief en bruisend, ondeugend en emotioneel, Dena verovert alle harten. Omdat ze Iraans is, zit poëzie in haar ziel. Omdat ze Belg is, zit zelfspot in haar hart. En haar Vlaamse kant zit in de nauwgezetheid in haar werk. Deze warrior prinses leidt geen oorlog, maar een zoektocht naar een wereld met meer gelach en vooral meer vrijheid.

@denadivah op Instagram
@denacomedy op Facebook


Locatie: Pop-uptheater

Wegens een agendaconflict zal de voorstelling plaatsvinden op zaterdag 6 mei en niet op donderdag 4 mei zoals in de brochure vermeld.

Locatie

Pop-uptheater CC De Herbakker
Nijverheidskaai 7 , 9900 Eeklo

Prijs

  • Basistarief 14
  • -26 jaar 10,1
  • Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland 3,5

Reserveer

Organisatie

CultuurCentrum De Herbakker
Pastoor De Nevestraat 10 , 9900 Eeklo