Roel Van Bambost en band - De Kleine Revolutie

Pop-uptheater CC De Herbakker
  • zo 11 december 2022 van 11:00 tot 12:30
Dit is een UiTPAS activiteit.
Koop tickets
Roel Van Bambost is gekend als de minzame filmrecensent van de VRT, maar ook en vooral als lid van het kleinkunstduo Miek & Roel. De eminence grise die hij ondertussen is, blijft nog steeds pittig ambitieus om met vele luisterliedjes en zijn gitaar onder de arm op stap te gaan.

In 1967 begon de muziekcarrière van het duo, met een eerste album ‘Je kan nooit weten’. Met de LP ‘Miek & Roel’ behaalden ze goud. In maart 2017 speelden de geëngageerde zangers hun laatste optreden samen, na een carrière van meer dan 50 jaar.

Nu komt Roel met een nieuw programma: ‘De Kleine Revolutie’, een knipoog naar ‘De Grote Revolutie’, één van de bekendste songs van Miek & Roel. Roel wordt ondersteund door de muzikanten waarmee Miek en Roel jarenlang opgetreden hebben. Het repertoire bestaat uit enkele onverwoestbare titels van Miek & Roel en Nederlandstalige bewerkingen van songs uit de folk van de sweet sixties en seventies.

met: Roel Van Bambost (zang, gitaar), Stef Wouters (gitaar, zang), Gijs Hollebosch (dobro, mandoline, zang), Alex Rambaut (accordeon, zang)

Locatie: Pop-uptheater

Locatie

Pop-uptheater CC De Herbakker
Nijverheidskaai 7 , 9900 Eeklo

Prijs

  • Basistarief 14
  • -26 jaar 10,1
  • Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland 3,5

Reserveer

Organisatie

CultuurCentrum De Herbakker
Pastoor De Nevestraat 10 , 9900 Eeklo