FAVO - The Journey Home

Loods Nijverheidskaai
  • do 10 maart 2022 van 20:30 tot 22:00
Dit is een UiTPAS activiteit.
Reserveer plaatsen
FAVO is het trio van de Belgische zanger Sander De Winne en de twee Duitse topblazers Volker Holly Schlott op sopraansaxofoon en Falk Breitkreuz op basklarinet. FAVO speelt een wonderlijke mix van eigen stukken en liederen uit elke hoek van de wereld.
Hartverwarmend, lyrisch, dansbaar, ontroerend, opzwepend, vol plezier en overgave. ‘The Journey Home’ is het vierde album van FAVO. Met eigen stukken en bewerkingen van liederen van o.a. Cubaanse zanger en gitarist Silvio Rodriguez, de Zuid-Afrikaanse muzikant Abdullah Ibrahim, en zelfs Sesamstraat, levert FAVO wederom een parel van een album af. Na tournees in het buitenland is het hoog tijd dat het publiek dichter bij huis kennismaakt met dit unieke muzikale trio!

Zanger Sander De Winne, is hier geen onbekende. Hij trok de voorbije jaren langs CC De Herbakker met o.a. pianist Bram De Looze en het Scandinavische koor IKI, maar ook met een theaterproductie van Tibaldus.

RUNDFUNK BERLIN BRANDENBURG (Duitsland)
Het Duits-Belgische trio FAVO is zowat het best bewaarde muzikale geheim in Europa, en daar moet nu echt eens verandering in komen!

Locatie

Loods Nijverheidskaai
Nijverheidskaai 7 , 9900 Eeklo

Prijs

  • Basistarief 15
  • - 26 jaar 10,8
  • Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland 3,75

Organisatie

CultuurCentrum De Herbakker
Pastoor De Nevestraat 10 , 9900 Eeklo