CC De Herbakker blijft nog even gesloten

Gepubliceerd op woensdag 24 feb 2021 om 10:21

In overleg met de crisiscel van stad Eeklo zal CC De Herbakker tot nader order geen activiteiten organiseren. Van zodra er meer duidelijkheid is over versoepelende maatregelen voor de cultuursector brengen we je op de hoogte van onze activiteiten en ticketverkoop. 

Dankzij ons YouTube-kanaal HerbakkerTV hoef je cultuur niet volledig te missen. Talloze artiesten, (lokale) bands en startend talent brengen fragmenten van theatermonologen, mini-concerten, voorleessessies ... Wekelijks wordt een nieuw fragment uitgezonden dat je gratis kan bekijken. Nieuw op HerbakkerTV is een programma van integrale voorstellingen die je in normale omstandigheden in onze zaal zou kunnen zien. Volg deze voorstellingen nu ook op ons online kanaal! Hiervoor vragen we € 5 per ticket. Koop je ticket via ons ticketsysteem en de dag zelf ontvang je de link in je mailbox. Het enige wat je nodig hebt, is een computer, laptop of smartphone met een goede internetverbinding. Meer info over de livestreams vind je hier. 

De zalen van CC De Herbakker kunnen enkel gehuurd worden binnen een professionele context voor repetitie, opnames, livestream ... Publieke evenementen en activiteiten door amateurverenigingen zijn in onze infrastructuur tot nader bericht niet toegelaten.

Via nieuwsbrievensocial media en onze website proberen we de meest actuele informatie mee te geven.