Corona

Veiligheidsmaatregelen i.k.v. de bestrijding van corona

CC De Herbakker zorgt voor de veiligheid van zijn publiek. Het CC volgt nauwgezet de richtlijnen op m.b.t. preventie en bescherming van publiek, artiesten en derden. Wanneer je naar een voorstelling komt, zal je vaststellen dat we een aantal praktische en organisatorische aanpassingen hebben uitgevoerd die conform zijn met de maatregelen voor de podiumkunstensector, zodat we je in veilige omstandigheden kunnen ontvangen.

  • De capaciteit van de theaterzaal is beperkt omdat er rekening wordt gehouden met de op dat moment geldende regels rond noodzakelijke afstand tussen individuele bezoekers of bezoekersbubbels.
  • Om de publieksstromen meer te scheiden, wordt een circulatieplan opgesteld en zullen er meerdere in- en uitgangen zijn. We vragen het publiek om een mondmasker te dragen wanneer men rondwandelt in het cultuurcentrum en tijdens de voorstelling in de zaal , om de looplijnen te respecteren en voldoende afstand te houden t.a.v. andere bezoekers.
  • We verzoeken het publiek vriendelijk om op tijd naar het centrum te komen. Medewerkers begeleiden je persoonlijk naar je plaats.
  • We willen zoveel mogelijk mensen opnieuw laten genieten van ons fantastisch aanbod; en dus is iedereen welkom. Het virus is echter nog steeds niet weg en dus raden we mensen aan om niet naar het cultuurcentrum te komen wanneer men zich ziek voelt.
  • Mensen uit een risicogroep zijn welkom op onze evenementen; hun aanwezigheid impliceert dat zij zelf een inschatting van het risico gemaakt hebben. Tot de risicogroep behoren personen ouder dan 65 jaar, personen met diabetes, personen met ernstige obesitas, personen met hartziektes, long- of nieraandoeningen en personen met kanker of van wie het immuunsysteem verzwakt is. 
  • Tickethouders worden ook persoonlijk via mail geïnformeerd zodat men de nodige voorbereidingen kan treffen. 

Gegevensbescherming

  • De gegevens die de klant aanlevert, zullen uitsluitend gebruikt worden voor het organiseren van de ticketverkoop, tenzij de klant expliciet toestemming geeft om zijn gegevens te gebruiken voor andere doeleinden. In het kader van de coronamaatregelen dienen cultuurcentra de persoonsgegevens (naam en telefoonnummer) van alle bezoekers tot één maand na de activiteit of voorstelling te bewaren (in functie van contact tracing).
  • Conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), heeft de klant steeds het recht om zijn gegevens in te zien, te corrigeren of te laten wissen. Neem hiervoor contact op met info@ccdeherbakker.be