Veilig cultuur beleven in CC De Herbakker

Veilig cultuur beleven in CC De Herbakker!

Overzicht van de coronamaatregelen

We volgen de regelgeving m.b.t. corona en de impact ervan op de werking van de cultuursector op de voet. Nieuwe wijzigingen worden meteen verwerkt. De aanpassingen die we doorvoeren zijn steeds in uitvoering van de ministeriële besluiten én worden ook steeds ter goedkeuring voorgelegd aan de veiligheidscel van de Stad Eeklo.

UPDATE 3 december 2021:

  • Vanaf 1 november is het Covid Safe Ticket verplicht voor bezoekers vanaf 12 jaar. Wanneer je naar een voorstelling komt in het cultuurcentrum of op één van onze locaties zal dit gescand worden bij de ingang. Je brengt dit samen met je identiteitsbewijs mee. Hier vind je meer info over het Covid Safe Ticket.
  • Het mondmasker is verplicht vanaf 6 jaar, zowel bij verplaatsingen als wanneer je zit. 
  • Indien je tickets kocht voor een voorstelling maar niet aanwezig kan zijn omwille van corona, neem dan contact op met info@ccdeherbakker.be en hou je quarantaineattest bij de hand. 

In het belang van ieders gezondheid blijven volgende richtlijnen nog steeds van toepassing:

  • Handen kunnen gedesinfecteerd worden bij het betreden van het gebouw. We voorzien desinfecterende handgel aan de in- en uitgangen.
  • Het sanitair wordt voor en na elke activiteit gereinigd en ontsmet. Hierbij schenken we extra aandacht aan hoge contactoppervlakken zoals klinken, kranen en spoelbakknoppen.
  • We zorgen telkens voor maximale verluchting van alle ruimtes.
  • De ventilatie van de theaterzaal wordt continu gemonitord o.m. door een CO2-meter. De zaal wordt optimaal geventileerd met buitenlucht.

Het team van CC De Herbakker staat alvast te popelen om je te verwelkomen in ons cultuurcentrum of op één van onze ‘on tour’ locaties. Bekijk hier het volledige programma.